Catamaran rent Fountaine Pajot Tobago 35 in Hellevoetsluis, Nederland, Zeeland

3 reviews

General maintenance
10
Comfort
9
Cleanliness
10
Hospitality
10
Value for money
9
Skipper
10
Harbour
10
 • Opmerking voor Nautal: Zelf zou ik het prettiger vinden om tijdens het boekingsproces al telefonisch contact te kunnen hebben met de schipper voor de afstemming. Nu moet je er via chat berichten uit zien te komen en je betaling doen terwijl je met telefonisch contact veel beter kunt aanvoelen met wie je te maken hebt. Of misschien nog de mogelijkheid om gratis te annuleren binnen 5 dagen na boeking bijvoorbeeld? Dan kun je beter afstemmen wat je van elkaar kunt verwachten en dat maakt de drempel om te boeken minder groot.
  We waren met 4 vrienden een weekend aan boord van Cato en hebben echt genoten. Heerlijk in de buitenlucht, de wind, het water, het is allemaal ontzettend puur. Ook het contact met de schipper verliep goed en flexibel kwa opstapplaats en tijdstippen bijvoorbeeld. Aan boord hebben we veel lol gehad met elkaar en de schipper en zijn vrouw hebben veel zeilervaring dus we waren in goede handen wat ook niet onbelangrijk is op het water.

  The boat owner responded to this comment:

  Wij vonden het erg leuk om met jullie leuke, betrokken en enthousiaste vriendengroep te varen! Het was een dynamisch weekend met mooie uitdagingen :-). Fijn dat jullie genoten hebben. Hartelijke groet, Paula en Marcel
  Alexander G.

  sailed with this Fountaine Pajot Tobago 35

  Published Aug 24, 2020

 • Geen
  Marcel en zijn vrouw zijn hele vriendelijke en ervaren zeilers. We hebben een fantastisch weekend gehad op de boot. Er was goed overleg over de activiteiten die we konden doen, waaronder heerlijk relaxen op het voordek. Alles was goed geregeld, zoals ontbijt, lunch en drankjes. Wij raden de boottocht zeker aan en komen graag nog eens terug!

  The boat owner responded to this comment:

  Dank je Dennis, wij vonden jullie erg leuke gasten, en zien jullie graag nog eens terug :-)
  Dennis V.

  sailed with this Fountaine Pajot Tobago 35

  Published Jul 30, 2020

 • Het was een mooie ervaring om op een catamaran te varen. Voor op het net boven het water liggen was heerlijk en ontspannend.

  The boat owner responded to this comment:

  Hi Betty en Herko, Wat een leuk idee om je man zo te verrassen! Jullie waren geweldige gasten en wij hebben er ook van genoten!
  E V.

  sailed with this Fountaine Pajot Tobago 35

  Published Aug 1, 2020

Contact 
Marcel
Marcel
Nautal is using cookies to guarantee you the best user experience.
If you keep using our website, you agree to the use of cookies. More information.