Reviews from our clients for Friesland

Reviews from our clients for Friesland

11 reviews

  • Het varen over de Friese meren is afwisselend, soms alleen zie je weilanden, dan vaar je in de plaatsen met historische huisjes. Veel gezellige jachthavens om aan te leggen, wel altijd vooraf even bellen om teleurstellingen te voorkomen.
    Gjr H.

    rented a Pikmeer 1100

    Published Aug 23, 2018

  • Alle, die man anfahren kann. Vor allem die Wasserstraßen, sowie Häfen, sind sehr zu empfehlen. Ich kann nur jedem raten, wer Lust auf Campen auf Wasser hat, macht nichts falsch!
    Volker E.

    rented a FB 925

    Published May 3, 2019

  • Friesland bietet von ruhigen Buchten bis zu tollen Anlegestellen mitten in spannenden Orten mehr als man mit einer Tour erkunden kann. Auf jeden Fall kommen wir wieder.
    Martin R.

    rented a Hausboot motor tjalk

    Published Apr 20, 2019

  • De Swette, It Swin, Syltsjesleat, Sneek, Simmerrak, Houkesleat, Broersleat, Svarte Brekken, Soalsleat, Riper Feart, Weinsleat richting Heeger Meer en De Fluezeen
    Hein S.

    rented a FB 925

    Published Oct 30, 2017

  • Sneek ist eine sehenswürdige Stadt. Friesland im Allgemeinen ein Land wo man sich willkommen fühlt, jedes kleine Dorf hat seine Beschaulichkeit bewahrt.
    Karl M.

    rented a Kormoran 1260

    Published Aug 15, 2018

  • Plan van te voren een route en bereid je goed voor zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan Waterkaarten app van ANWB is erg makkelijk
    John .

    rented a Linssen Grand Sturdy 25.9 Variotop

    Published Sep 3, 2018

  • Wij vonden het in z'n geheel erg goed en perfect geregeld, als we weer een boot zouden huren komen we zeker weer terug bij jullie
    Ronald D.

    rented a Morrasloep 650

    Published Aug 11, 2018

  • Tijdens een bezoek aan Friesland moet een reis over de Friese wateren zeker niet ontbreken! 
    Bouke V.

    rented a Morrasloep 650

    Published Aug 4, 2018

  • Hele leuke dorpjes, mooie meren en heel leuk om rond te varen!
    Raymon V.

    rented a Van der valk Valkkruiser Holtman

    Published Jun 8, 2017

  • There is no comment for this review
    Olga U.

    rented a Morrasloep 650

    Published Jul 15, 2018

  • There is no comment for this review
    Zieverink

    rented a Morrasloep 650

    Published Jun 1, 2017

Nautal is using cookies to guarantee you the best user experience.
If you keep using our website, you agree to the use of cookies. More information.