New! Now all rentals include the Nautal guarantee

Reviews from our clients for Friesland

Reviews from our clients for Friesland

19 reviews

  • Het varen over de Friese meren is afwisselend, soms alleen zie je weilanden, dan vaar je in de plaatsen met historische huisjes. Veel gezellige jachthavens om aan te leggen, wel altijd vooraf even bellen om teleurstellingen te voorkomen.
    Gjr H.

    rented a Pikmeer 1100

    Published Aug 23, 2018

  • Di sicuro il bagno nei canali no,pero mi sono piaciuti i ristoranti i paesaggi il fatto di ormeggia re nelle isolette di sentirsi liberi nella natura.Un viaggio che non dimeticero facilmente.
    Zvonko

    rented a Custom made Morrakruiser FBB 1250

    Published Jun 2, 2019

  • Alle, die man anfahren kann. Vor allem die Wasserstraßen, sowie Häfen, sind sehr zu empfehlen. Ich kann nur jedem raten, wer Lust auf Campen auf Wasser hat, macht nichts falsch!
    Volker E.

    rented a FB 925

    Published May 3, 2019

  • Friesland bietet von ruhigen Buchten bis zu tollen Anlegestellen mitten in spannenden Orten mehr als man mit einer Tour erkunden kann. Auf jeden Fall kommen wir wieder.
    Martin R.

    rented a Hausboot motor tjalk

    Published Apr 20, 2019

  • De Swette, It Swin, Syltsjesleat, Sneek, Simmerrak, Houkesleat, Broersleat, Svarte Brekken, Soalsleat, Riper Feart, Weinsleat richting Heeger Meer en De Fluezeen
    Hein S.

    rented a FB 925

    Published Oct 30, 2017

  • Sneek ist eine sehenswürdige Stadt. Friesland im Allgemeinen ein Land wo man sich willkommen fühlt, jedes kleine Dorf hat seine Beschaulichkeit bewahrt.
    Karl M.

    rented a Kormoran 1260

    Published Aug 15, 2018

  • Plan van te voren een route en bereid je goed voor zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan Waterkaarten app van ANWB is erg makkelijk
    John .

    rented a Linssen Grand Sturdy 25.9 Variotop

    Published Sep 3, 2018

  • Eine bestimmte Sehenswürdigkeiten würde ich nicht benennen. Einfach mit dem Boot umherfahren und die Landschaft genießen und dem Söltag entfliehen.
    Raffenberg

    rented a EV 1150

    Published Jun 25, 2019

  • Aangezien ik een fries ben vinden we bijna alles in Friesland mooi.De mogelijk heden van de friese wateren voor dit sort schepen is grandioos.
    Meindertsma

    rented a Hausboot motor tjalk

    Published Jun 29, 2019

  • Wij vonden het in z'n geheel erg goed en perfect geregeld, als we weer een boot zouden huren komen we zeker weer terug bij jullie
    Ronald D.

    rented a Morrasloep 650

    Published Aug 11, 2018

  • Der Ort Sneek und Grou hat mir sehr gut gefallen. Schöne Gassen und Restaurants. Auch Therherne war recht gut.
    Colin B.

    rented a Pacific 150 Exclusive

    Published Jun 4, 2019

  • In Sloaten lohnt es sich anzulegen, obwohl die Stadt winzig ist, hatten wir dort viel Spaß.
    Klemens K.

    rented a Custom made FB 1400

    Published Jun 15, 2019

  • Tijdens een bezoek aan Friesland moet een reis over de Friese wateren zeker niet ontbreken! 
    Bouke V.

    rented a Morrasloep 650

    Published Aug 4, 2018

  • Hele leuke dorpjes, mooie meren en heel leuk om rond te varen!
    Raymon V.

    rented a Van der valk Valkkruiser Holtman

    Published Jun 8, 2017

  • De fraaie omgeving. In de zomer.
    Jos D.

    rented a Langenberg Deve Cabin luxe motorboot cabin, zonder vaarbewijs

    Published Jul 9, 2019

  • ..
    F K.

    rented a Bavaria 38 Cruiser

    Published May 26, 2019

  • There is no comment for this review
    Sipke M.

    rented a Smelne 1040

    Published May 26, 2019

  • There is no comment for this review
    Olga U.

    rented a Morrasloep 650

    Published Jul 15, 2018

  • There is no comment for this review
    Zieverink

    rented a Morrasloep 650

    Published Jun 1, 2017

Nautal is using cookies to guarantee you the best user experience.
If you keep using our website, you agree to the use of cookies. More information.