New! Now all rentals include the Nautal guarantee

Reviews from our clients for North Holland

Reviews from our clients for North Holland

35 reviews

  • That was a very nice day spent on the boat. The engine was running fine, handling is fine as well. Some parts of the boat could be cleaner, but it was not a big problem for single day rent. I would recommend this boat for my friends!
    Nikolai

    rented a Open Peerenboomkruiser 720

    Published Sep 2, 2018

  • We sailed from Houzin to Spakenburg then to Muiden then to Utrecht via the scenic route on River Vecht. We liked all of the towns but the marina at Muiden was our favorite. Fabulous experience on a cozy boat!
    Katcha N.

    rented a Open Peerenboomkruiser 720

    Published Jun 1, 2019

  • Leuke route maar in een uur had je de het IJ ook wel gezien. Verder Zou ik aanraden om echt met lekker weer te gaan anders is het op een sloep niet geweldig. Voor een bedrijfs/klassenuitje was het perfect!
    Jaimy V.

    rented a Custom Nomag

    Published Jun 19, 2019

  • Muiden is een gezellig dorp, zo vlakbij het Muiderslot. Gezellig ook met al die schepen en leuk om een dagje uit te doen met de hele familie. Wel druk, want alle schepen liggen achter elkaar in de haven.
    Heleen D.

    rented a Custom Tjalk

    Published Sep 23, 2018

  • Advies vaarkaart ter beschikking stellen. Hebben we ook besproken met Chiel. Verder was het prima. Inrichting boot erg leuk. Goed weer om te varen die dag. Genoten van op het water zijn,mooi meer.
    Jacquelien C.

    rented a Open Peerenboomkruiser 720

    Published Aug 13, 2018

  • Alles, gewoon een topdag gehad samen met de schipper en haar matroos. Vriendelijk en vrolijk, het was mooi zeilweer behalve een beetje frisjes maar dat mocht de pret niet drukken!!
    Min V.

    rented a Custom Tjalk

    Published May 13, 2019

  • We hebben een rondje Noord hOlland en beetje Friesland gedaan, het was allemaal erg leuk, we hebben het meest van Edam genoten, schoon haventje lekker zwemmen voor de kinderen
    Sophie V.

    rented a Custom Zeetjalk

    Published Jul 29, 2018

  • Edam, Volendam und Lelystad, Markermeer, Hooft Insel, Nähe zu Amsterdam und Utrecht. Huizen hat eine sehr schöne Innenstadt und ist leicht mit dem Auto zu erreichen.
    Michael T.

    rented a Tirion 21

    Published Jul 14, 2019

  • het eiland de dode hond is een leuk eiland om een leuke wandeling op te maken het voorste eiland (rechts van de haven ) is een stuk kleiner voor een wandeling
    Frank R.

    rented a Open Peerenboomkruiser 720

    Published Jul 19, 2019

  • Leuke plek is het dode hond eiland. Ook Spakenburg vonden wij erg gezellig. Let er wel op dat daar op zondag niets open is, haha. Dat kennen wij niet.
    Petra V.

    rented a Open Peerenboomkruiser 720

    Published Jul 2, 2019

  • Für Paare geeignet. Sehenswert De Schelp zum Übernachten und schwimmen. Perfekter Halt für ein kleinen Aufenthalt zum frisch machen Haven Almere.
    Verena S.

    rented a Waarschip 725

    Published Jul 19, 2018

  • Consiglio il lago a nord di Amsterdam, Marina Monnickendam a Volendam e almeno una notte nella Marina di fronte alla central station di Amsterdam!
    Francesca S.

    rented a Custom made de Ruiter

    Published Aug 14, 2018

  • Uns hat das Segeln sehr gut gefallen. Das SegelGebiet war toll und das Wetter großartig! Der Vermieter war sehr freundlich und zuvorkommend!
    Christina

    rented a Tirion 21

    Published Aug 19, 2018

  • Goed te bevaren vaarwater, ondanks de tegenwind in het begin (WSW 4-5 Bft.) binnen 7 uur een rondje naar- en om Pampus en terug gemaakt.
    Vincent V.

    rented a Waarschip 660

    Published Jul 2, 2019

  • Mooi vaarroutes voor elk wat wils. Veel te zien en de mogelijkheid om op open wateren even te voelen en af te koelen bij warm weer.
    Willem V.

    rented a Isloep 585

    Published Aug 5, 2018

  • Vaarroute koog ad zaan naar edam, daarna volendam en amsterdam. Houdt rekening dat tussen 12-13 uur meerdere bruggen even sluiten.
    De R.

    rented a Custom made de Ruiter

    Published Aug 20, 2018

  • De route over de Amstel is niet zo Mooi, maar de vaarweg naar de Vinkeveenseplas is idyllisch en mooi met vele leuke bruggen etc
    Herman V.

    rented a Isloep 585

    Published Aug 10, 2018

  • Keine Angabe, da wir noch am selben Tag zurückgereist sind. Allerdings gibt es laut Maps reichlich in der Gegend zu entdecken.
    Sascha D.

    rented a Open Peerenboomkruiser 720

    Published Jun 16, 2019

  • Belle zone de navigation , belles villes de Hoorn et Lemmer , mais port ne permettant pas d'aller dans les iles de la frise
    Jean L.

    rented a Custom made Paviljoentjalk

    Published Apr 15, 2018

  • Ijselmeerzeilers Tririon mooi boot van Pieter. Makkelijk te manoeuvreren. Mooie boot. Van Huizen naar het Markermeer.
    Baan

    rented a Tirion 21

    Published Jun 16, 2019

Nautal is using cookies to guarantee you the best user experience.
If you keep using our website, you agree to the use of cookies. More information.