Reviews from our clients for North Holland

Reviews from our clients for North Holland

22 reviews

  • That was a very nice day spent on the boat. The engine was running fine, handling is fine as well. Some parts of the boat could be cleaner, but it was not a big problem for single day rent. I would recommend this boat for my friends!
    Nikolai

    rented a Open Peerenboomkruiser 720

    Published Sep 2, 2018

  • Muiden is een gezellig dorp, zo vlakbij het Muiderslot. Gezellig ook met al die schepen en leuk om een dagje uit te doen met de hele familie. Wel druk, want alle schepen liggen achter elkaar in de haven.
    Heleen D.

    rented a Custom Tjalk

    Published Sep 23, 2018

  • Advies vaarkaart ter beschikking stellen. Hebben we ook besproken met Chiel. Verder was het prima. Inrichting boot erg leuk. Goed weer om te varen die dag. Genoten van op het water zijn,mooi meer.
    Jacquelien C.

    rented a Open Peerenboomkruiser 720

    Published Aug 13, 2018

  • Alles, gewoon een topdag gehad samen met de schipper en haar matroos. Vriendelijk en vrolijk, het was mooi zeilweer behalve een beetje frisjes maar dat mocht de pret niet drukken!!
    Min V.

    rented a Custom Tjalk

    Published May 13, 2019

  • We hebben een rondje Noord hOlland en beetje Friesland gedaan, het was allemaal erg leuk, we hebben het meest van Edam genoten, schoon haventje lekker zwemmen voor de kinderen
    Sophie V.

    rented a Custom Zeetjalk

    Published Jul 29, 2018

  • Für Paare geeignet. Sehenswert De Schelp zum Übernachten und schwimmen. Perfekter Halt für ein kleinen Aufenthalt zum frisch machen Haven Almere.
    Verena S.

    rented a Waarschip 725

    Published Jul 19, 2018

  • Consiglio il lago a nord di Amsterdam, Marina Monnickendam a Volendam e almeno una notte nella Marina di fronte alla central station di Amsterdam!
    Francesca S.

    rented a Custom made de Ruiter

    Published Aug 14, 2018

  • Uns hat das Segeln sehr gut gefallen. Das SegelGebiet war toll und das Wetter großartig! Der Vermieter war sehr freundlich und zuvorkommend!
    Christina

    rented a Tirion 21

    Published Aug 19, 2018

  • Mooi vaarroutes voor elk wat wils. Veel te zien en de mogelijkheid om op open wateren even te voelen en af te koelen bij warm weer.
    Willem V.

    rented a Isloep 585

    Published Aug 5, 2018

  • Vaarroute koog ad zaan naar edam, daarna volendam en amsterdam. Houdt rekening dat tussen 12-13 uur meerdere bruggen even sluiten.
    De R.

    rented a Custom made de Ruiter

    Published Aug 20, 2018

  • De route over de Amstel is niet zo Mooi, maar de vaarweg naar de Vinkeveenseplas is idyllisch en mooi met vele leuke bruggen etc
    Herman V.

    rented a Isloep 585

    Published Aug 10, 2018

  • Belle zone de navigation , belles villes de Hoorn et Lemmer , mais port ne permettant pas d'aller dans les iles de la frise
    Jean L.

    rented a Custom made Paviljoentjalk

    Published Apr 15, 2018

  • Zeer aantrekkelijk vaargebied met prachtige havens als Elburg, Harderwijk, Spakenburg , Muiden en Huizen zelf.
    Schutte W.

    rented a Waarschip 725

    Published Sep 15, 2018

  • Het IJsselmeer is een prima vaargebied met de mogelijkheid ook op de Waddenzee en Noordzee te varen.
    Marcel K.

    rented a Bavaria 50 Bavaria

    Published Sep 10, 2018

  • The entrance in the port of Amsterdam
    HUISMAN

    rented a Custom made de Ruiter

    Published Aug 28, 2018

  • Roggekamp

    rented a Waarschip 660

    Published Jul 9, 2018

  • There is no comment for this review
    De P.

    rented a Kotterjacht Kotter

    Published Aug 6, 2018

  • There is no comment for this review
    Gabor M.

    rented a Isloep 585

    Published Jul 24, 2018

  • There is no comment for this review
    Christina B.

    rented a Langweerder Sloep 6.50 Classic

    Published Aug 8, 2018

  • There is no comment for this review
    Rogier W.

    rented a Tirion 21

    Published Oct 8, 2018

Nautal is using cookies to guarantee you the best user experience.
If you keep using our website, you agree to the use of cookies. More information.