New! Now all rentals include the Nautal guarantee

Reviews from our clients for Lake of Garda

Reviews from our clients for Lake of Garda

49 reviews

  • Swimming at Grotto di Catullo Beach. Lunch at Porticciolo di Lazise. Cruising by Salo. The views at Isola del Garda and Gargnano.
    Rob H.

    rented a Custom 58 Open

    Published Jun 17, 2019

  • Large area easy to navigate Many docks Suns
    Sean H.

    rented a Benetau 5.5 SUNDECK

    Published Jul 14, 2018

  • Siamo stati in barca il 15 agosto... ci siamo fermati a Bardolino per pranzo e poi ci siamo fermati a manerba e Desenzano .... l’unica pecca sono i porti per parcheggiare la barca ! Non ci sono! Solo a bardolino siamo riusciti a trovare posto. Comunque e’ stata una bellissima esperienza ! Da rifare assolutamente
    Eleonora

    rented a Custom Lancia

    Published Aug 23, 2018

  • Sehenswert mit dem Boot ist die Bucht von San Vegilio, der Hafen von Lazise und Isola del Garda. Eine Rundfahrt mit einem solchen Boot ist eine absolute Urlaubsbereicherung. Vielen Dank für den unkomplizierten Bootscharter.
    Mark O.

    rented a Sea Ray 315 Sundancer (Skipper)

    Published Jun 16, 2019

  • He recorrido el lago de sur a norte en hora y media, el objetivo, ver unas regatas de veleros. solo he visto la costa este del lago y esta muy bien. Es fácil de navegar ya que la ola no es muy grande cuando hay viento.
    Alex

    rented a Quicksilver 520 Open

    Published Jul 2, 2019

  • Mi è piaciuta tanto l'isola che si trova lì vicino dove non si può salire perché è privata ma abbiamo potuto fare il bagno! Anche Sirmione molto bella! Non abbiamo girato tanto perché abbiamo fatto qualche sosta
    Emanuela

    rented a Benetau 5.5 SUNDECK

    Published Jul 6, 2019

  • Altijd spannend, zeer groot gebied dat goed te overzien is .prachtige stranden en vergezichten. Iets meer aanlegsteigers in de dorpen aangeven zodat men als toerist nog beter van de kleine dorpen de mensen leert kennen
    Sparla

    rented a Mingolla Brava 18 Open

    Published Aug 8, 2018

  • Salo sirmione côté ouest du lac, côté est sans intérêt, l eau limpide, évitez de se baigner au milieu voie maritime et problème avec l encre tout le côté ouest du milieu vers le bas c est superbe, that s all
    DOMINIQUE

    rented a Custom 18

    Published Aug 14, 2018

  • De vaarervaring is hartstikke leuk. Geschikt om met kinderen te doen. Vrij zwemmen in het meer. We hebben het bootje voor een halve dag gehuurd, maar de volgende keer doen we een hele dag
    Jeroen C.

    rented a Custom 53 Open

    Published Aug 9, 2019

  • Gardameer is erg leuk. Goed in te zwemmen.... leuke dorpjes overal. Vooral Sirmione met de plateaus om naar toe te zwemmen erg leuk. Ruim meer, wel overzichtelijk .
    Ilse J.

    rented a Mingolla 16 Open

    Published Aug 30, 2018

  • Jammer dat je in veel plaatsjes niet zomaar mag aanleggen. In Bardolino waar dat wél kan, zijn slechts een paar plaatsen beschikbaar voor de water toeristen
    Ton O.

    rented a Allegra 21 open

    Published Jul 17, 2019

  • Es ist einfach überall schön. Der See bietet eine Menge Möglichkeiten für eine kurze oder längere Charter. Sirmione ist jedoch ein echtes Highlight!
    Jens L.

    rented a Four Winns Horizion 200

    Published Aug 11, 2019

  • Le spiaggiette, le isole e le belle cittadine che si affacciano sul lago. L'entroterra più a sud con le sue dolci colline coperte da vigneti
    Alessandro A.

    rented a Custom Lancia

    Published Jun 4, 2019

  • Empfehlenswerte Tour entlang der kompletten Südseite des Gardasee für ca.4h. Sehr schöne Gegend mit einigen Sehenswürdigkeiten.
    Nils K.

    rented a Quicksilver 520 Open

    Published Aug 4, 2019

  • Huur uw boot bij Franco in sirmione echt top Prachtig om op het meer te varen en alle dorpjes vanaf het water aan te kunnen doen
    George B.

    rented a Quicksilver 520 Open

    Published Jul 5, 2019

  • Le spiagge, il castello di Sirmione e l’isola di Garda. Consiglio poi di seguire la costa e ammirare i bellissimi paesaggi
    Sebastiano

    rented a Quicksilver 520 Open

    Published Jun 25, 2019

  • Zou zeker Gargnano en Torri aanvaren, leuke restaurants en winkeltjes. Fijne haven ook, mits je een goede schipper bent ;-)
    Amanda B.

    rented a Beneteau Flyer 550

    Published Aug 9, 2019

  • Bekijk goed van the voren wat je gaat huren,,fotos kloppen meestal niet en de verhuurders zijn meestal niet tot rede vatbaar
    Hendrik

    rented a Marinello Eden 26

    Published Aug 11, 2018

  • Fijne mensen, goede uitleg en heel vriendelijk. Sowieso een aanrader. Als we nog eens gaan varen is het zeker bij hun.
    Danny V.

    rented a Quicksilver 520 Open

    Published Jul 4, 2019

  • Ci sono spiagge meravigliose che io non pensavo mai di trovare in un lago ,è stata una bella esperienza da rifare .
    Luca N.

    rented a Four Winns Horizion 200

    Published Aug 6, 2019

Nautal is using cookies to guarantee you the best user experience.
If you keep using our website, you agree to the use of cookies. More information.